Steun ons en help Nederland vooruit

vrijdag 11 november 2016

D-Café 7-12-2016: de gemeente als zorgverlener

Woensdag 7 december:
D-Café

Locatie: Louis Hartlooper Complex
Inloop: 20.00 uur
Aanvang: 20.30 uur
Toegang: Gratis toegankelijk, ook niet-leden zijn welkom!

Samen met de thema-afdeling Democratie&Rechtsstaat, de thema-afdeling Zorg en Welzijn, en met de Bestuurdersvereniging van D66 organiseren we D-Café over de gezondheidszorg, en we richten ons daarbij in het bijzonder op de geestelijke gezondheidszorg. Wat is de rol van de gemeente? Hoe gaan sociale teams hier mee om? Hoe pakt dit uit in de praktijk? Deze en andere vragen komen aan bod tijdens de discussie door en met het panel.
Voor velen is dit (gelukkig) een wereld waar ze niet vaak mee in contact komen. Daarom beginnen we de avond met een korte introductie van een ervaringsdeskundige, en gaan we daarna het debat aan met een wethouder, professionals en patientenvertegewoordigers.
Zoals altijd is er natuurlijk veel ruimte voor jouw vragen, observaties en opvattingen. Deelname is gratis en iedereen is welkom, ook als je geen lid bent van D66. Kom ook!